Siirry pääsisältöön

Uudet ideat ja kuoppa vaan syvenee

Roolipelaamista on tullut harrastettua nyt paljonkin. Onneksi inspiraatiota pukkaa edes jotenkin kirjoituksen kannalta. Muistutan itseäni, että se on hyvä juttu vaikka välillä keskitynkin enemmän kirjoittamaan roolipelejä, koska silti edistyn kirjoittamisen kanssa ja jatkan sen kehittämistä, ehkä jopa tietämättäni. Siitä huolimatta tunnen välillä huonoa omatuntoa, koska en keskity niihin projekteihin, jotka joskus päädyn ehkä lähettämään kustantajalle.

Anyway saimme roolipelikaverini kanssa kasaan hurjan määrän tekstiä juhannuksena ja tulihan sitä tekstiä tykitettyäkin putkeen 6 kokonaista päivää! Uusi ennätyksemme.
Kaikki se draaman kirjoittaminen voitti kyllä täysin mökkeilyn!

Pari vuotta taaksepäin muistan, miten kesällä aloitimme kirjoittamaan aamupäivällä ja valvoimme aamuviiteen asti vain roolipeliä kirjoittaen. Se oli huikeaa, eikä kaduta vieläkään se valvominen. Silloinkin tekstiä tuli kiitettävä määrä kasaan.
Unirytmi on saatu jo nytkin perseelleen, jos saa suoraan sanoa, ja siitä jopa ehkä voisin kiittää tätä roolipeleihin kallistuvaa inspiraatioryöppyä. Olen ikuisesti onnellinen näistä roolipelin täyteisistä päivistä. ❤
Olen vielä itse sellainen, joka ottaa jokaisen vastauksen talteen, jotta myöhemmin tarinaa voi lukea alusta asti ja muistella niitä aikoja, kun oltiin vasta kirjoitettu ensimmäiset vastauksemme.

On minulla muitakin uutisia tätä postausta varten. Liittyen omiin kirjoituksiini.

Mainitsin tästä jo aikaisemmassa blogipostauksessani - "Mitä hittoa nyt taas taek?"
Eli tarina, joka on alkanut pikkuhiljaa kasautumaan. Voisi sanoa, että alan uida vaarallisen syvissä vesissä näiden lisääntyvien ideoideni kanssa.

Kuva liittyy tapaukseen.
Kuva otettu internetistä.

Nimi on myös tälle uutukaiselle tullut keksittyä. Nemesis. 
Yllätyin miten puskista tarinan nimi oikein syntyikään. Katsoin animea ja yllättäen vain boom keksin nimen Nemesis, joka sopii tarinan juoneen juuri sopivasti.

Tähän asti olen saanut kasaan hieman tarinan miljööstä, osa hahmoista on kovan pohdinnallisen työn alla mm. päähenkilöt (kyllä heitä on useampikin). Olen miettinyt tähän tarinaan myös paljon suurempaa hahmokaartia, mitä aikaisemmissa tarinoissani on ollut. Se myös syyhyttää sormiani päästä vain enemmän suunnittelemaan tätä ideaa.
Työn alla on kuitenkin vielä huikea määrä ideoimista. Varsinkin nimien kanssa olen aina jumissa oman aikani. Täytyy miettiä paikkojen nimet ja hurja määrä hahmojen nimiä. Oon pulassa itseni ja tämän projektin kanssa.
Pinterestiin tuli myös heti koottua inspiraatiokansio tätä tarinaa varten. Auttaa suunnattomasti ideointityötä.

Mutta onneksi kesälomaa on vielä jäljellä ja aina on aikaa kirjoittaa!
Odotan jo myös innolla jatkoa roolipelien suuntaan.

Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla!

Terkuin,
Kirjoittajasielu T A E K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nemesiksen ensimmäiset hahmoluonnokset!

Olen onneni kukkuloilla, koska mulla on niin ihania ystäviä ja rakkaita! Otin nimittäin vastaan ensimmäiset hahmoluonnokset osasta Nemesiksen hahmoista! Kuvissa on siis Caelum, Rivae ja Daato (ei ollenkaan mun lempparipojat koko tarinasta köh*). Kaikkien hahmojen piirtämisestä suuri kiitos ja kunnioitus menee mun rakkaimmalle @Dartzu lle! ❤ Tällaiset ihanat "fanitaiteet" saa todellakin pitämään riman korkealla kirjoittamisen suhteen! Kertokaa toki mitä mieltä olette näistä kavereista. Jään innolla odottamaan. Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla! Terkuin, Kirjoittajasielu T A E K

Jäähy kirjoittamisesta

Aika on taas vierähtäny niin nopeasti, että onkin sopiva hetki päivittää tännekin mitä kuuluu! Viimeisin päivitys oli siltä ajalta, kun sain Nemesiksen luettua läpi. Siitähän lähettiinkin sitten vauhdilla kohti suurempia editointeja. Onneksi mulla on mun oma takapiru, joka lahjoitti ihan uuden vihkon seuraavia editointisuunnitelmia varten. Nykyinen muistivihko alkaa olla melko täynnä ja siihen pitäisi mahtua vielä Nemesiksen esiosan suunnitelmat. Mutta sitten niihin jännempiin uutisiin!  En tiedä kelle tää nyt on enää yllätys, mutta kerronpahan nyt kuitenkin, että Nemesis lähti tämän kuun alussa esilukijoiden hellään huomaan! Siis ai että miten jännittävää! Oon saanut jo yhden kokonaisen palautteen ja sekä palautteen viidestä ensimmäisestä luvusta. Eli vielä on odotettava loppuja kommentteja, mutta siitä huolimatta en ole voinut olla täysin rentona. Olen koettanut jo miettiä mitä korjauksia Nemesis tulee tulevaisuudessa vielä tarvitsemaan ja aivosolut on kyllä saanu kovaa kyytiä sen vu

Kaksi projektia, yksi maailma ja yksi kirjoittaja

Joulukuu tuli nopeammin, ku osasin taaskaan odottaa. Lunta ei näy, mutta kylmä on. Kohta tää vuosi onkin sit paketissa! Joulukuu yllätti myös sillä, että sain viimein itseni aloittamaan Untoldin kirjoittamisen! On tuntunut nostalgiselta kuin palata kirjoittamaan Nemesistä, mutta vain kauan ennen sen käsikirjoituksen tapahtumia. Onhan kyseessä sen käsikirjoituksen esiosa. Hahmot eroaa Nemesiksestä, mutta siitä huolimatta oon ihan hypeissä. Tosin kirjoittaminen on vaatinut kahvin sijasta tällä kertaa kokista - toivottavasti tästä ei kehity mitään addiktiota, pitäkää tekin sormet ristissä ettei niin tapahdu! Tuntuu myös oudolta kirjoittaa pitkästä aikaa valkeille sivuille, totuin kirjottamaan mustille Nemesiksen kanssa. Untoldin lisäksi olen saanut viimein kaikkien esilukijoiden palautteet Nemesiksestä ja tunnen tästä niin montaa tunnetta samaan aikaan. Oon ollu iloinen, surullinen, ahdistunut ja sit inspiroitunut. Niin paljon tunteita herätti varsinkin viimeinen palaute, joka oli 3 sivua