Siirry pääsisältöön

Kämpästäkö löytyi sopiva paikka kirjoittamiseen?


Hei kaikki lukijat!

Kuten varmaan moni muu, niin minäkin olen asettautunut tiiviisti kotioloihin sen sijaan, että kävisin enää kahvilassa kirjoittamassa (myönnän toki sen, että on kauhea ikävä Coffaria!!) tai kaupungilla käymässä, ellei ole pakko.

Mediassa on uutisoitu paljon siitä, mitä kotona voi tehdä, nyt kun kaikki seisoo ja on kerrankin aikaa.
Minä olen mm. istunut nojatuolissa kone edessäni, seikkaillut aina silloin tällöin olohuone-keittiö-vessa-väliä ja eikun takaisin nojatuoliin istumaan. Switch on saanut myös todella suurta huomiota sekä joinakin päivinä saan itseni myös lukemaan hyllystäni löytyviä kirjoja, joita en ole vielä lukenut.

Todistusaineistoa kys. nojatuolista ja uudesta "työpisteestäni"


Ai miten kirjoittaminen sitten sujuu?

Sanotaan näin, että yritän parhaani saada Nemesiksen tiedoston auki ja näpytellä sitä näppäimistöä tehden tarinasta vieläkin kokonaisemman. Tästä huolimatta voi sanoa, että Nemesis etenee hiljalleen!
Maaliskuu yllätti minut sanamäärällään ja mitäs muutakaan sitä voi olla kuin ylpeä suorituksestaan! Sain kirjoitettua 8019 sanaa maaliskuun aikana, huikeaa vai mitä?
Samaan aikaan, kun työstän Nemesistä, on se hyvää vauhtia saamassa itselleen toisen tarinan, joka sijoittuu menneisyyteen ennen Nemesiksen tapahtumia. Jännää, vaikka se onkin vielä suunnitteluvaiheessa.

Välillä tulee sellaisia päiviä, jolloin haluaisin vain huutaa Nemesiksestä paljon enemmän somekanavillani, mutta en kuitenkaan keksi että miten, jotten kuitenkaan paljastaisi kaikkea vielä tekeillä olevasta romaanistani.

Jäin kaipaamaan tietysti brainstormaus hetkiä Hepen kanssa, joten päätimme muuttaa tilanteen vaatiessa strategiaa. Voi myös sanoa, että kyllä hätä keinot keksii tässä elämäntilanteessa. Vaikka emme näe toisiamme, voimme kirjoittamisen sijaan kuulla, ja niin rupesimme soittamaan toisillemme videopuheluita ilman kuvaa. Stormauksien aikana kerkesi jakaa myös kaikki itselle tärkeät jutut joista ei ollut päässyt huutamaan kuukauteen toiselle tärkeälle ihmiselle. Näitä stormauksia tullaan kyllä jatkamaan!❤

Mitä sinä olet tehnyt viimeisten viikkojen aikana?

Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla!

Terkuin,
Kirjoittajasielu T A E K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nemesiksen ensimmäiset hahmoluonnokset!

Olen onneni kukkuloilla, koska mulla on niin ihania ystäviä ja rakkaita! Otin nimittäin vastaan ensimmäiset hahmoluonnokset osasta Nemesiksen hahmoista! Kuvissa on siis Caelum, Rivae ja Daato (ei ollenkaan mun lempparipojat koko tarinasta köh*). Kaikkien hahmojen piirtämisestä suuri kiitos ja kunnioitus menee mun rakkaimmalle @Dartzu lle! ❤ Tällaiset ihanat "fanitaiteet" saa todellakin pitämään riman korkealla kirjoittamisen suhteen! Kertokaa toki mitä mieltä olette näistä kavereista. Jään innolla odottamaan. Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla! Terkuin, Kirjoittajasielu T A E K

Jäähy kirjoittamisesta

Aika on taas vierähtäny niin nopeasti, että onkin sopiva hetki päivittää tännekin mitä kuuluu! Viimeisin päivitys oli siltä ajalta, kun sain Nemesiksen luettua läpi. Siitähän lähettiinkin sitten vauhdilla kohti suurempia editointeja. Onneksi mulla on mun oma takapiru, joka lahjoitti ihan uuden vihkon seuraavia editointisuunnitelmia varten. Nykyinen muistivihko alkaa olla melko täynnä ja siihen pitäisi mahtua vielä Nemesiksen esiosan suunnitelmat. Mutta sitten niihin jännempiin uutisiin!  En tiedä kelle tää nyt on enää yllätys, mutta kerronpahan nyt kuitenkin, että Nemesis lähti tämän kuun alussa esilukijoiden hellään huomaan! Siis ai että miten jännittävää! Oon saanut jo yhden kokonaisen palautteen ja sekä palautteen viidestä ensimmäisestä luvusta. Eli vielä on odotettava loppuja kommentteja, mutta siitä huolimatta en ole voinut olla täysin rentona. Olen koettanut jo miettiä mitä korjauksia Nemesis tulee tulevaisuudessa vielä tarvitsemaan ja aivosolut on kyllä saanu kovaa kyytiä sen vu

Kaksi projektia, yksi maailma ja yksi kirjoittaja

Joulukuu tuli nopeammin, ku osasin taaskaan odottaa. Lunta ei näy, mutta kylmä on. Kohta tää vuosi onkin sit paketissa! Joulukuu yllätti myös sillä, että sain viimein itseni aloittamaan Untoldin kirjoittamisen! On tuntunut nostalgiselta kuin palata kirjoittamaan Nemesistä, mutta vain kauan ennen sen käsikirjoituksen tapahtumia. Onhan kyseessä sen käsikirjoituksen esiosa. Hahmot eroaa Nemesiksestä, mutta siitä huolimatta oon ihan hypeissä. Tosin kirjoittaminen on vaatinut kahvin sijasta tällä kertaa kokista - toivottavasti tästä ei kehity mitään addiktiota, pitäkää tekin sormet ristissä ettei niin tapahdu! Tuntuu myös oudolta kirjoittaa pitkästä aikaa valkeille sivuille, totuin kirjottamaan mustille Nemesiksen kanssa. Untoldin lisäksi olen saanut viimein kaikkien esilukijoiden palautteet Nemesiksestä ja tunnen tästä niin montaa tunnetta samaan aikaan. Oon ollu iloinen, surullinen, ahdistunut ja sit inspiroitunut. Niin paljon tunteita herätti varsinkin viimeinen palaute, joka oli 3 sivua