Siirry pääsisältöön

Virtuaalinen KIRJOITTAJA-tapahtuma


Hei kaikki lukijat!

Osallistuin toukokuun viikolla 20 Instagramin puolella Virtuaalinen KIRJOITTAJA-tapahtumaan ja halusin nyt jakaa tänne tunnelmiani tästä kyseisestä tapahtumasta.


Virtuaalinen KIRJOITTAJA-tapahtuma oli kahden sisaruksen järjestämä tapahtuma, joka pidettiin Instagramin ja Facebookin välillä 11.-14.5.2020.  Tapahtuman ideana oli saada kirjoittajia yhteen ja kukin kirjoittaja saisi esitellä live-lähetyksissä oman käsikirjoituksensa ja kertoa kirjoitusharrastuksestaan. Myös kirjailijoita ja kustantamoita oli saatu mukaan kertomaan kirjoittamisesta ja antamaan vinkkejä!

Jännitti suunnattomasti ensinnäkin jo osallistua kyseiseen tapahtumaan, mutta kun ajattelin sitä käsikirjoitukseni näkökulmasta, näin sen mahdollisuutena saada moni muukin kiinnostumaan Nemesiksestä tarinana.

Kun sain viestin päivämäärästä jona pitäisin oman IG-liveni, vatsassani kupli. Pääsisin viimein "huutamaan" Nemesiksestä hieman tarkemmin verrattuna siihen mitä olen tähän mennessä siitä kertonut eri sosiaalisissa medioissa.
Viilasin "hissipuheeni" ja etsin sopivan lukunäytteen tekstin seasta. Lukunäytteen valintaan tarvitsin useamman mielipiteen, ennen kuin tiesin mitä halusin todella lukea. Halusin antaa lukunäytteen Nemesiksestä, joka todella kertoo siitä mitä tarina pääosin on.

Live meni hyvin, vaikka jännitinkin tosi paljon ja nyt on yksi uusi kokemus takanapäin. Tuntui oikeasti niin hyvältä puhua käsikirjoituksesta juuri sillälailla miten olin halunnutkin. Tosin virheitäkin tuli ja paljon jäi myös sanomatta, mutta eihän niiltä voi välttyä, kun on live-tilassa. 15 minuuttia oli ehkä minun kaltaiselleni pölöttäjälle liian vähän, mutta pysyipä esitys ainakin lyhyenä ja ytimekkäänä. Minkäs teen, että voisin puhua Nemesiksestä vaikka tuntikausia kyllästymättä!

Katsoin myös muiden osallistujien esityksiä ja tuli niin hyvä mieli nähdä ja kuulla muidenkin projekteista.

Tämä oli upea kokemus ja sain tämän myötä myös parit solmut auki liittyen Nemesiksen maailmaan!

Kiitos vielä kerran Satu ja Sanna tämän järjestämisestä!
Käykää myös seuraamassa heidän IG-tiliään @kaamoskuutamolla!

Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla!

Terkuin,
Kirjoittajasielu T A E K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nemesiksen ensimmäiset hahmoluonnokset!

Olen onneni kukkuloilla, koska mulla on niin ihania ystäviä ja rakkaita! Otin nimittäin vastaan ensimmäiset hahmoluonnokset osasta Nemesiksen hahmoista! Kuvissa on siis Caelum, Rivae ja Daato (ei ollenkaan mun lempparipojat koko tarinasta köh*). Kaikkien hahmojen piirtämisestä suuri kiitos ja kunnioitus menee mun rakkaimmalle @Dartzu lle! ❤ Tällaiset ihanat "fanitaiteet" saa todellakin pitämään riman korkealla kirjoittamisen suhteen! Kertokaa toki mitä mieltä olette näistä kavereista. Jään innolla odottamaan. Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla! Terkuin, Kirjoittajasielu T A E K

Kaksi projektia, yksi maailma ja yksi kirjoittaja

Joulukuu tuli nopeammin, ku osasin taaskaan odottaa. Lunta ei näy, mutta kylmä on. Kohta tää vuosi onkin sit paketissa! Joulukuu yllätti myös sillä, että sain viimein itseni aloittamaan Untoldin kirjoittamisen! On tuntunut nostalgiselta kuin palata kirjoittamaan Nemesistä, mutta vain kauan ennen sen käsikirjoituksen tapahtumia. Onhan kyseessä sen käsikirjoituksen esiosa. Hahmot eroaa Nemesiksestä, mutta siitä huolimatta oon ihan hypeissä. Tosin kirjoittaminen on vaatinut kahvin sijasta tällä kertaa kokista - toivottavasti tästä ei kehity mitään addiktiota, pitäkää tekin sormet ristissä ettei niin tapahdu! Tuntuu myös oudolta kirjoittaa pitkästä aikaa valkeille sivuille, totuin kirjottamaan mustille Nemesiksen kanssa. Untoldin lisäksi olen saanut viimein kaikkien esilukijoiden palautteet Nemesiksestä ja tunnen tästä niin montaa tunnetta samaan aikaan. Oon ollu iloinen, surullinen, ahdistunut ja sit inspiroitunut. Niin paljon tunteita herätti varsinkin viimeinen palaute, joka oli 3 sivua

Pieni innoittaja arjen keskellä

Jokainen kirjoittaja varmaan unelmoi siitä, että jonain päivä joku tuo heidän hahmonsa eloon muodossa tai toisessa. Minä itse olen aina unelmoinut tästä, että hahmoni kiinnostaisivat tulevia lukijoita ja tietysti some seuraajiani. Olen myös unelmoinut tulevista hahmo fanarteista yms. (kai nyt ihminen saa haaveilla pilvilinnoissaan?) Twitterissä minua seuranneet ihmiset jo tietävätkin mitä nyt lähiaikoina minulle on tapahtunut. Nemesis on saanut lisää fanitaidetta sekä jotain sellaista mitä en osannut edes kuvitella ennen kuin sitä minulle ehdotettiin - kyllä minä sain jopa päättää halusinko tätä vai en! Nemesiksen minulle melkeinpä rakkaimmat hahmoni Daato ja Rivae päätyivät charmiksi (isoksi avaimenperäksi) yhdessä! ❤ Daato vas. ja Rivae oik. ovat Nemesiksen yhdet päähenkilöistä Taiteen toteutuksesta vastaa Dartzu . En malta odottaa, että tämä charmi saa itseensä vielä kiinnitys systeemin, jotta saan pojat roikkumaan hienosti johonkin laukkuuni yms. ❤ Paljon mu