Siirry pääsisältöön

Virtuaalinen KIRJOITTAJA-tapahtuma


Hei kaikki lukijat!

Osallistuin toukokuun viikolla 20 Instagramin puolella Virtuaalinen KIRJOITTAJA-tapahtumaan ja halusin nyt jakaa tänne tunnelmiani tästä kyseisestä tapahtumasta.


Virtuaalinen KIRJOITTAJA-tapahtuma oli kahden sisaruksen järjestämä tapahtuma, joka pidettiin Instagramin ja Facebookin välillä 11.-14.5.2020.  Tapahtuman ideana oli saada kirjoittajia yhteen ja kukin kirjoittaja saisi esitellä live-lähetyksissä oman käsikirjoituksensa ja kertoa kirjoitusharrastuksestaan. Myös kirjailijoita ja kustantamoita oli saatu mukaan kertomaan kirjoittamisesta ja antamaan vinkkejä!

Jännitti suunnattomasti ensinnäkin jo osallistua kyseiseen tapahtumaan, mutta kun ajattelin sitä käsikirjoitukseni näkökulmasta, näin sen mahdollisuutena saada moni muukin kiinnostumaan Nemesiksestä tarinana.

Kun sain viestin päivämäärästä jona pitäisin oman IG-liveni, vatsassani kupli. Pääsisin viimein "huutamaan" Nemesiksestä hieman tarkemmin verrattuna siihen mitä olen tähän mennessä siitä kertonut eri sosiaalisissa medioissa.
Viilasin "hissipuheeni" ja etsin sopivan lukunäytteen tekstin seasta. Lukunäytteen valintaan tarvitsin useamman mielipiteen, ennen kuin tiesin mitä halusin todella lukea. Halusin antaa lukunäytteen Nemesiksestä, joka todella kertoo siitä mitä tarina pääosin on.

Live meni hyvin, vaikka jännitinkin tosi paljon ja nyt on yksi uusi kokemus takanapäin. Tuntui oikeasti niin hyvältä puhua käsikirjoituksesta juuri sillälailla miten olin halunnutkin. Tosin virheitäkin tuli ja paljon jäi myös sanomatta, mutta eihän niiltä voi välttyä, kun on live-tilassa. 15 minuuttia oli ehkä minun kaltaiselleni pölöttäjälle liian vähän, mutta pysyipä esitys ainakin lyhyenä ja ytimekkäänä. Minkäs teen, että voisin puhua Nemesiksestä vaikka tuntikausia kyllästymättä!

Katsoin myös muiden osallistujien esityksiä ja tuli niin hyvä mieli nähdä ja kuulla muidenkin projekteista.

Tämä oli upea kokemus ja sain tämän myötä myös parit solmut auki liittyen Nemesiksen maailmaan!

Kiitos vielä kerran Satu ja Sanna tämän järjestämisestä!
Käykää myös seuraamassa heidän IG-tiliään @kaamoskuutamolla!

Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla!

Terkuin,
Kirjoittajasielu T A E K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nemesiksen ensimmäiset hahmoluonnokset!

Olen onneni kukkuloilla, koska mulla on niin ihania ystäviä ja rakkaita! Otin nimittäin vastaan ensimmäiset hahmoluonnokset osasta Nemesiksen hahmoista! Kuvissa on siis Caelum, Rivae ja Daato (ei ollenkaan mun lempparipojat koko tarinasta köh*). Kaikkien hahmojen piirtämisestä suuri kiitos ja kunnioitus menee mun rakkaimmalle @Dartzu lle! ❤ Tällaiset ihanat "fanitaiteet" saa todellakin pitämään riman korkealla kirjoittamisen suhteen! Kertokaa toki mitä mieltä olette näistä kavereista. Jään innolla odottamaan. Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla! Terkuin, Kirjoittajasielu T A E K

Jäähy kirjoittamisesta

Aika on taas vierähtäny niin nopeasti, että onkin sopiva hetki päivittää tännekin mitä kuuluu! Viimeisin päivitys oli siltä ajalta, kun sain Nemesiksen luettua läpi. Siitähän lähettiinkin sitten vauhdilla kohti suurempia editointeja. Onneksi mulla on mun oma takapiru, joka lahjoitti ihan uuden vihkon seuraavia editointisuunnitelmia varten. Nykyinen muistivihko alkaa olla melko täynnä ja siihen pitäisi mahtua vielä Nemesiksen esiosan suunnitelmat. Mutta sitten niihin jännempiin uutisiin!  En tiedä kelle tää nyt on enää yllätys, mutta kerronpahan nyt kuitenkin, että Nemesis lähti tämän kuun alussa esilukijoiden hellään huomaan! Siis ai että miten jännittävää! Oon saanut jo yhden kokonaisen palautteen ja sekä palautteen viidestä ensimmäisestä luvusta. Eli vielä on odotettava loppuja kommentteja, mutta siitä huolimatta en ole voinut olla täysin rentona. Olen koettanut jo miettiä mitä korjauksia Nemesis tulee tulevaisuudessa vielä tarvitsemaan ja aivosolut on kyllä saanu kovaa kyytiä sen vu

Kaksi projektia, yksi maailma ja yksi kirjoittaja

Joulukuu tuli nopeammin, ku osasin taaskaan odottaa. Lunta ei näy, mutta kylmä on. Kohta tää vuosi onkin sit paketissa! Joulukuu yllätti myös sillä, että sain viimein itseni aloittamaan Untoldin kirjoittamisen! On tuntunut nostalgiselta kuin palata kirjoittamaan Nemesistä, mutta vain kauan ennen sen käsikirjoituksen tapahtumia. Onhan kyseessä sen käsikirjoituksen esiosa. Hahmot eroaa Nemesiksestä, mutta siitä huolimatta oon ihan hypeissä. Tosin kirjoittaminen on vaatinut kahvin sijasta tällä kertaa kokista - toivottavasti tästä ei kehity mitään addiktiota, pitäkää tekin sormet ristissä ettei niin tapahdu! Tuntuu myös oudolta kirjoittaa pitkästä aikaa valkeille sivuille, totuin kirjottamaan mustille Nemesiksen kanssa. Untoldin lisäksi olen saanut viimein kaikkien esilukijoiden palautteet Nemesiksestä ja tunnen tästä niin montaa tunnetta samaan aikaan. Oon ollu iloinen, surullinen, ahdistunut ja sit inspiroitunut. Niin paljon tunteita herätti varsinkin viimeinen palaute, joka oli 3 sivua