Siirry pääsisältöön

Vuosi ja 7 kuukautta


Hei, lukija!

Vietin pari viikkoa aikalailla eristyksissä omasta koneesta. Pääsin vaihtamaan maisemaa edes hetkeksi varsinkin nyt, kun Nemesiksen ensimmäinen vedos on valmis. 


Pääsin luonnonrauhaan, kauemmas keskustan autojen äänistä. Tuntui hyvältä käydä mökillä saunomassa ja heittää talviturkki lampeen, jota en uskonut kaivanneeni niin paljon, mitä oikeasti olin. Vesi oli lämmintä, mutta silti viileää, jotta se virkisti sekä kehoa, että ajatuksia tulevasta.

Vaikka elämä muuten on aika sekaisin jälleen kerran, kirjoittaminen ja tarinoiden luominen on se eliksiiri, jolla jaksan taas kohdata uuden päivän.En oo tainnu vieläkään sisäistää sitä kunnolla, että edittihommat on edessäpäin! Tää on eka kerta, kun rupean editoimaan tarinaa, jonka olen saanut loppuun asti. Ekaan vedokseen sain 220 leiskaa, joten saa nähdä miten tuon lukeman käy editoinnin aikana. Kasvaako se vai pieneneekö?


Nemesiksen ensimmäistä vedosta kirjoitin vuoden ja 7 kuukautta. 

Uskomaton aika on kulunut tämän tarinan parissa, vaikka työ ei olekaan vielä täysin valmis.
Pitäisi saada itseni lukemaan koko tarina kokonaisuudessaan. Kauhistelen jo nyt sitä, mitä kaikkea sinne alkuun onkaan tullut yli vuosi sitten kirjoitettua. Send help.

Otin lomaa kirjoittamisesta lähes 2 viikkoa, mutta eniten ihmettelin, ettei lomani aikana suunnitteluvihko saanut oikein mitään itseensä. Ajatus ei kulkenut sillälailla mitä aloin jo kaivata lomani viimeisinä päivinä. Oli ihana palata viimein kotiin ja koneen ääreen takaisin.

Kunhan olen saanut Nemesistä editoitua, olen toivon mukaan silloin valmis antamaan tämän tarinan luettavaksi esilukijoille. Tämäkin vaihe jännittää jo nyt suunnattomasti! Nemesistä on alusta asti lukenut vain kaksi ihmistä tähän mennessä.

Elän jänniä aikoja kirjoittamisen parissa. Koetan saada tännekin päiviteltyä usein edistystäni.
Siihen asti hyvää kesää kaikille! Nautitaan lämpimistä päivistä!❤

Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla!

Terkuin, 
Kirjoittajasielu T A E K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nemesiksen ensimmäiset hahmoluonnokset!

Olen onneni kukkuloilla, koska mulla on niin ihania ystäviä ja rakkaita! Otin nimittäin vastaan ensimmäiset hahmoluonnokset osasta Nemesiksen hahmoista! Kuvissa on siis Caelum, Rivae ja Daato (ei ollenkaan mun lempparipojat koko tarinasta köh*). Kaikkien hahmojen piirtämisestä suuri kiitos ja kunnioitus menee mun rakkaimmalle @Dartzu lle! ❤ Tällaiset ihanat "fanitaiteet" saa todellakin pitämään riman korkealla kirjoittamisen suhteen! Kertokaa toki mitä mieltä olette näistä kavereista. Jään innolla odottamaan. Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla! Terkuin, Kirjoittajasielu T A E K

Kaksi projektia, yksi maailma ja yksi kirjoittaja

Joulukuu tuli nopeammin, ku osasin taaskaan odottaa. Lunta ei näy, mutta kylmä on. Kohta tää vuosi onkin sit paketissa! Joulukuu yllätti myös sillä, että sain viimein itseni aloittamaan Untoldin kirjoittamisen! On tuntunut nostalgiselta kuin palata kirjoittamaan Nemesistä, mutta vain kauan ennen sen käsikirjoituksen tapahtumia. Onhan kyseessä sen käsikirjoituksen esiosa. Hahmot eroaa Nemesiksestä, mutta siitä huolimatta oon ihan hypeissä. Tosin kirjoittaminen on vaatinut kahvin sijasta tällä kertaa kokista - toivottavasti tästä ei kehity mitään addiktiota, pitäkää tekin sormet ristissä ettei niin tapahdu! Tuntuu myös oudolta kirjoittaa pitkästä aikaa valkeille sivuille, totuin kirjottamaan mustille Nemesiksen kanssa. Untoldin lisäksi olen saanut viimein kaikkien esilukijoiden palautteet Nemesiksestä ja tunnen tästä niin montaa tunnetta samaan aikaan. Oon ollu iloinen, surullinen, ahdistunut ja sit inspiroitunut. Niin paljon tunteita herätti varsinkin viimeinen palaute, joka oli 3 sivua

Pieni innoittaja arjen keskellä

Jokainen kirjoittaja varmaan unelmoi siitä, että jonain päivä joku tuo heidän hahmonsa eloon muodossa tai toisessa. Minä itse olen aina unelmoinut tästä, että hahmoni kiinnostaisivat tulevia lukijoita ja tietysti some seuraajiani. Olen myös unelmoinut tulevista hahmo fanarteista yms. (kai nyt ihminen saa haaveilla pilvilinnoissaan?) Twitterissä minua seuranneet ihmiset jo tietävätkin mitä nyt lähiaikoina minulle on tapahtunut. Nemesis on saanut lisää fanitaidetta sekä jotain sellaista mitä en osannut edes kuvitella ennen kuin sitä minulle ehdotettiin - kyllä minä sain jopa päättää halusinko tätä vai en! Nemesiksen minulle melkeinpä rakkaimmat hahmoni Daato ja Rivae päätyivät charmiksi (isoksi avaimenperäksi) yhdessä! ❤ Daato vas. ja Rivae oik. ovat Nemesiksen yhdet päähenkilöistä Taiteen toteutuksesta vastaa Dartzu . En malta odottaa, että tämä charmi saa itseensä vielä kiinnitys systeemin, jotta saan pojat roikkumaan hienosti johonkin laukkuuni yms. ❤ Paljon mu