Siirry pääsisältöön

Vuosi ja 7 kuukautta


Hei, lukija!

Vietin pari viikkoa aikalailla eristyksissä omasta koneesta. Pääsin vaihtamaan maisemaa edes hetkeksi varsinkin nyt, kun Nemesiksen ensimmäinen vedos on valmis. 


Pääsin luonnonrauhaan, kauemmas keskustan autojen äänistä. Tuntui hyvältä käydä mökillä saunomassa ja heittää talviturkki lampeen, jota en uskonut kaivanneeni niin paljon, mitä oikeasti olin. Vesi oli lämmintä, mutta silti viileää, jotta se virkisti sekä kehoa, että ajatuksia tulevasta.

Vaikka elämä muuten on aika sekaisin jälleen kerran, kirjoittaminen ja tarinoiden luominen on se eliksiiri, jolla jaksan taas kohdata uuden päivän.En oo tainnu vieläkään sisäistää sitä kunnolla, että edittihommat on edessäpäin! Tää on eka kerta, kun rupean editoimaan tarinaa, jonka olen saanut loppuun asti. Ekaan vedokseen sain 220 leiskaa, joten saa nähdä miten tuon lukeman käy editoinnin aikana. Kasvaako se vai pieneneekö?


Nemesiksen ensimmäistä vedosta kirjoitin vuoden ja 7 kuukautta. 

Uskomaton aika on kulunut tämän tarinan parissa, vaikka työ ei olekaan vielä täysin valmis.
Pitäisi saada itseni lukemaan koko tarina kokonaisuudessaan. Kauhistelen jo nyt sitä, mitä kaikkea sinne alkuun onkaan tullut yli vuosi sitten kirjoitettua. Send help.

Otin lomaa kirjoittamisesta lähes 2 viikkoa, mutta eniten ihmettelin, ettei lomani aikana suunnitteluvihko saanut oikein mitään itseensä. Ajatus ei kulkenut sillälailla mitä aloin jo kaivata lomani viimeisinä päivinä. Oli ihana palata viimein kotiin ja koneen ääreen takaisin.

Kunhan olen saanut Nemesistä editoitua, olen toivon mukaan silloin valmis antamaan tämän tarinan luettavaksi esilukijoille. Tämäkin vaihe jännittää jo nyt suunnattomasti! Nemesistä on alusta asti lukenut vain kaksi ihmistä tähän mennessä.

Elän jänniä aikoja kirjoittamisen parissa. Koetan saada tännekin päiviteltyä usein edistystäni.
Siihen asti hyvää kesää kaikille! Nautitaan lämpimistä päivistä!❤

Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla!

Terkuin, 
Kirjoittajasielu T A E K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nemesiksen ensimmäiset hahmoluonnokset!

Olen onneni kukkuloilla, koska mulla on niin ihania ystäviä ja rakkaita! Otin nimittäin vastaan ensimmäiset hahmoluonnokset osasta Nemesiksen hahmoista! Kuvissa on siis Caelum, Rivae ja Daato (ei ollenkaan mun lempparipojat koko tarinasta köh*). Kaikkien hahmojen piirtämisestä suuri kiitos ja kunnioitus menee mun rakkaimmalle @Dartzu lle! ❤ Tällaiset ihanat "fanitaiteet" saa todellakin pitämään riman korkealla kirjoittamisen suhteen! Kertokaa toki mitä mieltä olette näistä kavereista. Jään innolla odottamaan. Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla! Terkuin, Kirjoittajasielu T A E K

Jäähy kirjoittamisesta

Aika on taas vierähtäny niin nopeasti, että onkin sopiva hetki päivittää tännekin mitä kuuluu! Viimeisin päivitys oli siltä ajalta, kun sain Nemesiksen luettua läpi. Siitähän lähettiinkin sitten vauhdilla kohti suurempia editointeja. Onneksi mulla on mun oma takapiru, joka lahjoitti ihan uuden vihkon seuraavia editointisuunnitelmia varten. Nykyinen muistivihko alkaa olla melko täynnä ja siihen pitäisi mahtua vielä Nemesiksen esiosan suunnitelmat. Mutta sitten niihin jännempiin uutisiin!  En tiedä kelle tää nyt on enää yllätys, mutta kerronpahan nyt kuitenkin, että Nemesis lähti tämän kuun alussa esilukijoiden hellään huomaan! Siis ai että miten jännittävää! Oon saanut jo yhden kokonaisen palautteen ja sekä palautteen viidestä ensimmäisestä luvusta. Eli vielä on odotettava loppuja kommentteja, mutta siitä huolimatta en ole voinut olla täysin rentona. Olen koettanut jo miettiä mitä korjauksia Nemesis tulee tulevaisuudessa vielä tarvitsemaan ja aivosolut on kyllä saanu kovaa kyytiä sen vu

Kaksi projektia, yksi maailma ja yksi kirjoittaja

Joulukuu tuli nopeammin, ku osasin taaskaan odottaa. Lunta ei näy, mutta kylmä on. Kohta tää vuosi onkin sit paketissa! Joulukuu yllätti myös sillä, että sain viimein itseni aloittamaan Untoldin kirjoittamisen! On tuntunut nostalgiselta kuin palata kirjoittamaan Nemesistä, mutta vain kauan ennen sen käsikirjoituksen tapahtumia. Onhan kyseessä sen käsikirjoituksen esiosa. Hahmot eroaa Nemesiksestä, mutta siitä huolimatta oon ihan hypeissä. Tosin kirjoittaminen on vaatinut kahvin sijasta tällä kertaa kokista - toivottavasti tästä ei kehity mitään addiktiota, pitäkää tekin sormet ristissä ettei niin tapahdu! Tuntuu myös oudolta kirjoittaa pitkästä aikaa valkeille sivuille, totuin kirjottamaan mustille Nemesiksen kanssa. Untoldin lisäksi olen saanut viimein kaikkien esilukijoiden palautteet Nemesiksestä ja tunnen tästä niin montaa tunnetta samaan aikaan. Oon ollu iloinen, surullinen, ahdistunut ja sit inspiroitunut. Niin paljon tunteita herätti varsinkin viimeinen palaute, joka oli 3 sivua