Siirry pääsisältöön

Puolet mun elämästä

 

Pitkästä aikaa tännekin päivitystä, jee!

Näiden parin kuukauden hiljaiselon aikana on eräs romaanikäsikirjoitus edistynyt oikein hyvää vauhtia! Paperipinkka sai itseensä enemmän tai vähemmän merkintöjä ja kävin sen läpi itselle nopeassa tahdissa. Päälle viikko siinä meni, kun olin lukenut viimeistä lausetta myöten Nemesiksen.

Vielä olo on aika innostunut siitä, että pääsen taas naputtelemaan näppäimistöä ja tekemään Nemesiksestä entistä paremman mitä ensimmäiden vedos on. 

Luettuani Nemesiksen ensimmäisen vedoksen ei mennyt kauaa, kun suunnitteluvihko alkoi täyttyä pienistä ja isommistakin muutoksista. 

Tiedän jo nyt, että Nemesis tulee kyllä saamaan heti enemmän sivuja, mutta kyllä sieltä tekstiä on tullut myös yliviivattua poiskin. Asiat muuttuu koko ajan ja plotti senkun syvenee. Hahmoja on tullut pari kappaletta taas lisää. Välillä mä mietin, että mihin olen taas itseni oikein laittanut, kun en voi hillitä näiden hahmojen liittämistä enemmän tai vähemmän tarinan hahmoihin ja juoneen.


Silti, musta on ollut aivan ihanaa saada nyt keskittyä Nemesikseen ja sen esiosan Untoldin suunnitteluun. Tästä maailmasta on tullu mulle tärkeä ja samoin hahmoista tietysti!

Mut tää on ollu mun unelma 12 vuotta - puolet mun elämästä. Ja jos mitään, niin tämän unelman tahdon toteuttaa mahdollisimman pian!

Onhan se vieläkin outoa ajatella, että oon viimein kirjottanu sellasen tarinan, jonka todella haluan heittää maailmalle ja lukijoille luettavaksi, enkä vain piilotella sitä ikuisuutta pöytälaatikossa (mitä olen ennen Nemesiksen kirjoittamista tehnyt paljonkin). Vaikka mullakin on sukulaisia, jotka ei ehkä katso kirjoitusta hyvällä - tai eivät ainakaan sanallisesti ole kannustaneet minua tämän unelman toteuttamisessa, ne ei silti pidättele mua. Mulla on paljon kavereita, jotka pitää mun inspiraatiota ja intoa yllä kirjoittamisen suhteen ja tietysti osa odottaa jo milloin Nemesis saadaan kovakantisena omiin pikku kätösiin. Ihan huikeeta, kyllä!

Ja välillä munkin pitäisi myös muistaa rentoutua. Ajatuksissa on ollut jo pitkään kirjahyllyn kirjat, jotka odottavat huomiota. Ehkä vielä joku päivä saan itseni vain heittäytymään sohvalle, laittamaan tietokoneelta rauhoittavaa musiikkia, otan jonkun niistä kaikista kirjoista käteeni ja alan lukea. Siinä vasta rentoutumissuunnitelma!

Toivottavasti teidän lukijoidenkin tuleva syksy on alkanut hyvin!❤

Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla!

Terkuin, 
Kirjoittajasielu T A E K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nemesiksen ensimmäiset hahmoluonnokset!

Olen onneni kukkuloilla, koska mulla on niin ihania ystäviä ja rakkaita! Otin nimittäin vastaan ensimmäiset hahmoluonnokset osasta Nemesiksen hahmoista! Kuvissa on siis Caelum, Rivae ja Daato (ei ollenkaan mun lempparipojat koko tarinasta köh*). Kaikkien hahmojen piirtämisestä suuri kiitos ja kunnioitus menee mun rakkaimmalle @Dartzu lle! ❤ Tällaiset ihanat "fanitaiteet" saa todellakin pitämään riman korkealla kirjoittamisen suhteen! Kertokaa toki mitä mieltä olette näistä kavereista. Jään innolla odottamaan. Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla! Terkuin, Kirjoittajasielu T A E K

Kaksi projektia, yksi maailma ja yksi kirjoittaja

Joulukuu tuli nopeammin, ku osasin taaskaan odottaa. Lunta ei näy, mutta kylmä on. Kohta tää vuosi onkin sit paketissa! Joulukuu yllätti myös sillä, että sain viimein itseni aloittamaan Untoldin kirjoittamisen! On tuntunut nostalgiselta kuin palata kirjoittamaan Nemesistä, mutta vain kauan ennen sen käsikirjoituksen tapahtumia. Onhan kyseessä sen käsikirjoituksen esiosa. Hahmot eroaa Nemesiksestä, mutta siitä huolimatta oon ihan hypeissä. Tosin kirjoittaminen on vaatinut kahvin sijasta tällä kertaa kokista - toivottavasti tästä ei kehity mitään addiktiota, pitäkää tekin sormet ristissä ettei niin tapahdu! Tuntuu myös oudolta kirjoittaa pitkästä aikaa valkeille sivuille, totuin kirjottamaan mustille Nemesiksen kanssa. Untoldin lisäksi olen saanut viimein kaikkien esilukijoiden palautteet Nemesiksestä ja tunnen tästä niin montaa tunnetta samaan aikaan. Oon ollu iloinen, surullinen, ahdistunut ja sit inspiroitunut. Niin paljon tunteita herätti varsinkin viimeinen palaute, joka oli 3 sivua

Pieni innoittaja arjen keskellä

Jokainen kirjoittaja varmaan unelmoi siitä, että jonain päivä joku tuo heidän hahmonsa eloon muodossa tai toisessa. Minä itse olen aina unelmoinut tästä, että hahmoni kiinnostaisivat tulevia lukijoita ja tietysti some seuraajiani. Olen myös unelmoinut tulevista hahmo fanarteista yms. (kai nyt ihminen saa haaveilla pilvilinnoissaan?) Twitterissä minua seuranneet ihmiset jo tietävätkin mitä nyt lähiaikoina minulle on tapahtunut. Nemesis on saanut lisää fanitaidetta sekä jotain sellaista mitä en osannut edes kuvitella ennen kuin sitä minulle ehdotettiin - kyllä minä sain jopa päättää halusinko tätä vai en! Nemesiksen minulle melkeinpä rakkaimmat hahmoni Daato ja Rivae päätyivät charmiksi (isoksi avaimenperäksi) yhdessä! ❤ Daato vas. ja Rivae oik. ovat Nemesiksen yhdet päähenkilöistä Taiteen toteutuksesta vastaa Dartzu . En malta odottaa, että tämä charmi saa itseensä vielä kiinnitys systeemin, jotta saan pojat roikkumaan hienosti johonkin laukkuuni yms. ❤ Paljon mu