Siirry pääsisältöön

Kirjoittajasielu


Hei vierailija, täällä kirjoittelee vuosimallia -96 oleva kirjoittajasielu Itä-Suomesta.

Kahvin suurkuluttaja ja fantasiakirjojen rakastaja. Kirjoitan mieluiten pojista ja heidän välisistä rakkaussuhteistaan.
Rakastan katsoa kauhuelokuvia ja osaksi arkeani kuuluu myös BL-mangan hamstraaminen ja animen katsominen. Sydämeni täyttää sudet ja peurat.

***

Kirjoittaminen alkoi noin 12 vuoden ikäisenä, silloin kirjoitin kaiken käsin ja askartelin paperista kauniit kannet tarinoilleni, jotka olin kirjoittanut käsin ruutupaperille. Olen tuosta ikävuodesta asti puhunut, että minusta tulee vielä kirjailija. Se ajatus on pysynyt tähän päivään asti ja siitä ajatuksesta on mahdotonta päästää irti.

Vuosia kirjoittamisen parissa tulee siis kertyneeksi jo 13 täyttä vuotta. Siinä ajassa on kyllä keritty kokemaan kirjoittamisen kanssa vaikka ja mitä. Onnistumisen tunteet ja jopa ne epäonniset ajatkin.

Pöytälaatikkoon tai voisiko sen sanoa nyt, että tietokoneen syövereihin on tullut kirjoiteltua siis jo pitkä tovi. Itseluottamukseni ei ole vielä muuttunut niin vahvaksi, että olisi näitä asioita vienyt eteenkin päin. Tosin, moni ihminen on kannustanut siihen kuultuaan ja luettuaan kirjoituksiani. 
Tällä hetkellä työnalla olevat tarinat löytyvät niille suunnatulta sivulta!
Toivotaan, että tarinani saavat vielä tuulta siipiensä alle ja lähtevät maailman luettavaksi kovakantisina kirjoina.

Tulen jakamaan tuntemuksiani, turhautumiset ja onnistumiset kirjoittamisen parissa tämän blogin kautta. Välillä myös vinkkailen kirjoja ja puran innostustani niistä tänne.

Toivotan Sinut tervetulleeksi lukemaan blogiani ja seuraamaan miten wannabe-kirjailija kirjoittaa kirjoittamisesta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nemesiksen ensimmäiset hahmoluonnokset!

Olen onneni kukkuloilla, koska mulla on niin ihania ystäviä ja rakkaita! Otin nimittäin vastaan ensimmäiset hahmoluonnokset osasta Nemesiksen hahmoista! Kuvissa on siis Caelum, Rivae ja Daato (ei ollenkaan mun lempparipojat koko tarinasta köh*). Kaikkien hahmojen piirtämisestä suuri kiitos ja kunnioitus menee mun rakkaimmalle @Dartzu lle! ❤ Tällaiset ihanat "fanitaiteet" saa todellakin pitämään riman korkealla kirjoittamisen suhteen! Kertokaa toki mitä mieltä olette näistä kavereista. Jään innolla odottamaan. Kiitos, jos vilkaisit. Nähdään seuraavalla sivulla! Terkuin, Kirjoittajasielu T A E K

Kaksi projektia, yksi maailma ja yksi kirjoittaja

Joulukuu tuli nopeammin, ku osasin taaskaan odottaa. Lunta ei näy, mutta kylmä on. Kohta tää vuosi onkin sit paketissa! Joulukuu yllätti myös sillä, että sain viimein itseni aloittamaan Untoldin kirjoittamisen! On tuntunut nostalgiselta kuin palata kirjoittamaan Nemesistä, mutta vain kauan ennen sen käsikirjoituksen tapahtumia. Onhan kyseessä sen käsikirjoituksen esiosa. Hahmot eroaa Nemesiksestä, mutta siitä huolimatta oon ihan hypeissä. Tosin kirjoittaminen on vaatinut kahvin sijasta tällä kertaa kokista - toivottavasti tästä ei kehity mitään addiktiota, pitäkää tekin sormet ristissä ettei niin tapahdu! Tuntuu myös oudolta kirjoittaa pitkästä aikaa valkeille sivuille, totuin kirjottamaan mustille Nemesiksen kanssa. Untoldin lisäksi olen saanut viimein kaikkien esilukijoiden palautteet Nemesiksestä ja tunnen tästä niin montaa tunnetta samaan aikaan. Oon ollu iloinen, surullinen, ahdistunut ja sit inspiroitunut. Niin paljon tunteita herätti varsinkin viimeinen palaute, joka oli 3 sivua

Pieni innoittaja arjen keskellä

Jokainen kirjoittaja varmaan unelmoi siitä, että jonain päivä joku tuo heidän hahmonsa eloon muodossa tai toisessa. Minä itse olen aina unelmoinut tästä, että hahmoni kiinnostaisivat tulevia lukijoita ja tietysti some seuraajiani. Olen myös unelmoinut tulevista hahmo fanarteista yms. (kai nyt ihminen saa haaveilla pilvilinnoissaan?) Twitterissä minua seuranneet ihmiset jo tietävätkin mitä nyt lähiaikoina minulle on tapahtunut. Nemesis on saanut lisää fanitaidetta sekä jotain sellaista mitä en osannut edes kuvitella ennen kuin sitä minulle ehdotettiin - kyllä minä sain jopa päättää halusinko tätä vai en! Nemesiksen minulle melkeinpä rakkaimmat hahmoni Daato ja Rivae päätyivät charmiksi (isoksi avaimenperäksi) yhdessä! ❤ Daato vas. ja Rivae oik. ovat Nemesiksen yhdet päähenkilöistä Taiteen toteutuksesta vastaa Dartzu . En malta odottaa, että tämä charmi saa itseensä vielä kiinnitys systeemin, jotta saan pojat roikkumaan hienosti johonkin laukkuuni yms. ❤ Paljon mu